Nejlepší digitální marketingové podcasty k poslechu (2024)

Hledáte nejlepší digitální marketingové podcasty k poslechu v tomto roce? Tento článek vám nabízí to nejlepší.

Podcasty jsou velmi oblíbené. Díky pohodlí, že je můžete poslouchat a přitom dělat jiné věci, se z nich stal skutečný fenomén. Každý, kdo chce být známý online, ho má a většina z nás je poslouchá.

Jako relativně nové a rychle se rozvíjející odvětví má digitální marketing svůj vlastní podíl na podcastech. Některé jsou skvělé a nabízejí úžasné nápady a tipy pro propagaci vašeho podnikání.

Proto jsme vytvořili tuto stránku. Chcete-li spojit nejlepší digitální marketingové podcasty současnosti.

Abychom vás ušetřili nutnosti třídit zrno od plev a ztrácet čas s podcasty, které za to nestojí.

Co je to digitální marketingový podcast?

Digitální marketingový podcast využívá výjimečně populární audio formát k diskuzi o novinkách, inovacích, názorech, technikách a nejrůznějších tématech v jedné z nejširších oblastí marketingu.

Digitální marketing je široké téma, které pokrývá veškeré marketingové aktivity využívající internet, telefony, počítače nebo jakákoli jiná digitální zařízení. Jak si dokážete představit, hloubka a šířka tohoto sektoru pokrývá hodně území.

To je důvod, proč mohou být digitální marketingové podcasty tak užitečné!

Vzestup podcastu

Podcast se objevil odnikud a zdálo se, že exploduje na scéně. Počínaje rokem 2020 se počet posluchačů výrazně zvýšil, přičemž podcasty pravidelně poslouchalo více lidí než kdy jindy, a tento trend pokračoval po celý rok 2022 a pravděpodobně do roku 2023.

podle Poptávka :

  • Po celém světě je 383,7 milionů posluchačů podcastů.
  • Očekává se, že do konce roku 424 bude celosvětově 2022 milionů posluchačů podcastů.
  • K červnu 2022 existuje více než 2,4 milionu podcastů s více než 66 miliony epizod mezi nimi.
  • Asi třetina z nás poslouchá podcast pravidelně. To je více než 100 milionů lidí jen ve Spojených státech a potenciálně 2,3 miliardy lidí na celém světě!

podle buzzsprout, průměrný věk posluchačů podcastů je 35 až 54 let (43 % posluchačů) a podcasty poslouchá více Američanů, než má účet na Netflixu.

Pokud hledáte způsob, jak oslovit posluchače v této demografické situaci a tradiční metody vám selhávají, podcasty mohou být právě odpovědí!

Kdo by se měl přihlásit k odběru digitálních marketingových podcastů?

Každý, kdo pracuje v oboru nebo v něm chce pracovat, by se měl přihlásit k odběru digitálního marketingového podcastu.

Chcete-li se dozvědět více o marketingu, chcete prorazit v tomto odvětví, chcete se dozvědět více o tom, jak jste uváděni na trh online, nebo chcete získat nápady pro své vlastní podnikání nebo marketingové projekty, podcasty jsou dobrým způsobem, jak toho dosáhnout.

Výhody podcastů o digitálním marketingu

Nejlepší digitální marketingové podcasty k poslechu (1)

Poslouchání online marketingových podcastů má několik výhod.

Pohodlný způsob konzumace informací

Podcasty můžete poslouchat kdekoli. V autobuse nebo vlaku, při chůzi do práce, při cvičení nebo domácích pracích, u svého stolu nebo kdekoli jinde můžete nosit sluchátka a poslouchat.

Neformální a konverzační

Neformálnost je dnes výchozím způsobem sdělování informací a podcasty jsou toho dokonalým vyjádřením. Jedná se o rozhovory mezi podcasterem a publikem nebo mezi podcasterem a jejich hosty a je to velmi moderní způsob předávání informací.

Časová efektivita

Podcasty jsou relativně časově nenáročné, a to jak z hlediska produkce, tak spotřeby. Všichni jsme velmi zaměstnaní lidé. Možnost poslouchat podcast ve volném čase nebo ho vytvořit za pár hodin je skvělý způsob, jak využít náš čas.

Kvalita před kvantitou

Většina dobrých podcasterů ví, že musí tvrdě pracovat, aby udrželi vaši pozornost, a proto produkují vysoce kvalitní podcasty. Tváří v tvář konkurenci vědí podcasteři, že musí nabízet stálou kvalitu, aby si udrželi své publikum.

Média v pohybu

Pokud posloucháte podcasty na svém telefonu, budete rádi, když budete vědět, že využívají mnohem méně dat než videa. Pokud nemáte neomezený datový tarif, je to velká výhoda!

Jsme si jisti, že si dokážete představit další výhody digitálních marketingových podcastů, ale máte představu.

Jak poslouchat podcasty

Nejlepší digitální marketingové podcasty k poslechu (2)


Než vám nabídneme nějaké podcasty z digitálního marketingu, o kterých si myslíme, že jsou zajímavé k poslechu, pojďme se rychle podívat, jak je poslouchat.

Na webové stránce

Mnoho podcastů o digitálním marketingu je prezentováno na příslušné webové stránce. Obvykle jsou vloženy na stránku a doprovázeny audio přehrávačem.

Navštivte stránku, stiskněte „play“ a zvyšte hlasitost. To je vše, co musíte udělat.

Na vašem telefonu

Jednou z hlavních výhod podcastů je, že je lze poslouchat na cestách. Aplikace Podcasty je již v iPhonech nainstalována. Otevřete aplikaci, vyhledejte konkrétní podcast nebo procházejte seznamy. Stiskněte „play“ a můžete vyrazit.

Uživatelé Androidu budou muset aplikaci nejprve použít Podcasty Google. Je zdarma a lze jej stáhnout z obchodu Google Play. Poté můžete vyhledávat a procházet, jak chcete.

K dispozici jsou další podcastové aplikace.

Spotify, iTunes, RSS a další audio platformy

Spotify, iTunes a další audio platformy také nabízejí přístup k podcastům. Můžete vyhledávat nebo procházet seznamy podcastů a najít všechny druhy pořadů pokrývajících téměř jakékoli téma, na které si vzpomenete.

Když najdete podcast, který se vám líbí, nezapomeňte se přihlásit k odběru. Je to stejné jako přihlášení k odběru na YouTube nebo jinde. Budete upozorněni na příchod nového podcastu a ten se objeví v sekci „Odběratelé“ vaší aplikace.

Chcete založit svůj vlastní podcast? Zde je 10 nejlepších pluginů pro podcasty pro WordPress.

Nejlepší podcasty o digitálním marketingu

Které podcasty digitálního marketingu podle nás stojí za vaši pozornost?

Marketingový podcast na sociálních sítích

Nejlepší digitální marketingové podcasty k poslechu (3)

Sociální Media Marketing Podcast vám přináší tým Social Media Examiner. Jedná se o vysoce kvalitní podcast, který pokrývá širokou škálu témat, od marketingu na sociálních sítích po reklamy na Facebooku a Snapchatu, retargeting a nové technologie.

Podcasty jsou obecně vysoce kvalitní a mají velmi znalé hosty. V délce kolem 45 minut pokrývají stravitelným způsobem širokou škálu témat.

Všechny podcasty lze poslouchat zdarma a jsou k dispozici na webových stránkách nebo prostřednictvím různých platforem podcastů.

Akimbo od Setha Godina

Nejlepší digitální marketingové podcasty k poslechu (4)

Seth Godin je skutečným lídrem v oblasti digitálního marketingu a SEO a jeho podcasty jsou velmi informativní. Nejen, že pokrývá širokou škálu témat podle vlastních podmínek, ale také obsahuje dosud neviděnou sekci otázek a odpovědí.

Tato sekce umožňuje publiku zaznamenat otázku na Sethově webu, která bude vysílána a zodpovězena v podcastu. Předměty jsou proto velmi rozmanité a umožňují řešit širokou škálu témat relevantních pro uživatele.

Podcasty obvykle trvají 20 až 40 minut a lze je poslouchat online nebo prostřednictvím aplikace.

Marketing nad kávou

Nejlepší digitální marketingové podcasty k poslechu (5)

Marketing Over Coffee je konverzační podcast pořádaný Johnem J. Wallem a Christopherem S. Pennem. Oba jsou marketéři a řečníci, což v jejich podcastech prosvítá.

Probíraná témata se často vztahují k aktuálním událostem a obsahují relevantní informace a někdy i neuctivé rozhovory na každé téma. Probíhají také diskuse o osvědčených postupech, technikách a rozhovory s představiteli oboru.

Podcasty jsou obecně dlouhé mezi 20 a 35 minutami a lze k nim přistupovat z webu nebo vaší oblíbené podcastové aplikace.

Marketingová škola

Nejlepší digitální marketingové podcasty k poslechu (7)

Marketing School je podcast od Neila Patela a Erica Siu, dvou z největších jmen v marketingu a SEO. Toto je informativní podcast, který je plný skutečně užitečných informací, pohledů, zpráv, analýz a rad.

Jedná se o velmi komerční produkci s velmi americkým tónem, takže nebude pro každého, ale pokud se přes to dostanete, informace v každém podcastu jsou jedny z nejlepších, které můžete získat.

Podcasty trvají 5 až 35 minut a jsou dostupné všude, kde je běžně najdete.

Mixergy

Nejlepší digitální marketingové podcasty k poslechu (8)


Mixergy je sbírka konverzací, rozhovorů, tříd a projevů prezentovaných ve formě podcastů. Pokrývají širokou škálu témat, jako je reklama, branding, marketing, sociální média, malé podniky a podnikání.

Toto je další velmi komerčně znějící podcast, ale mnoho témat a rad, které sdílejí, jsou univerzální, pokud vám nevadí tón. Jinak je to skvělý zdroj pro udržení aktuálního stavu s novinkami a názory z digitálního marketingu.

Podcasty mají délku mezi 20 a 60 minutami a jsou zdarma dostupné ze všech obvyklých míst, včetně webových stránek.

The Business of Digital

Nejlepší digitální marketingové podcasty k poslechu (9)

The Business of Digital je podcast, který moderují Mat Siltala a Dave Rohrer. Oba rádi diskutují o široké škále témat, od programování obsahu až po marketing na sociálních sítích, jak používat určité kanály k propagaci a osvědčené postupy digitálního marketingu.

Kombinace nastavených témat a otázek a odpovědí s posluchači pomáhá udržovat zájem. Odpovědi jsou hluboké a obecně srozumitelné, takže stojí za to si je poslechnout.

Podcasty jsou obecně mezi 15 a 30 minutami a jsou dostupné na webových stránkách, YouTube a obvyklých zdrojích podcastů.

Jak jsem to postavil

Nejlepší digitální marketingové podcasty k poslechu (10)

How I Built This je digitální marketingový podcast od Guy Raz na NPR. Zahrnuje příběhy, zprávy, aktuální události a rozhovory. Pokrývá také příběhy úspěšných startupů a podniků a poskytuje pohled na to, jak se některé z nejúspěšnějších organizací staly tím, čím jsou dnes.

Tento podcast je méně o tom, jak dělat marketing, ale více o hloubkové diskusi o podnikání, úspěchu, podnikání, jak přistupovat k obchodu a marketingu a další. Může to být velmi informativní!

Podcasty trvají 15 až 90 minut. Jsou k dispozici na NPR a většině podcastových aplikací.

Expozice Ninja

Nejlepší digitální marketingové podcasty k poslechu (11)

Exposure Ninja je britská společnost zabývající se digitálním marketingem. Jedná se jak o digitální marketingový podcast, tak o SEO podcast, který nabízí mnoho informací o obou tématech.

Přednášející je jasný, stručný a zná své téma. Pokrývá mnoho prvků SEO, digitálního PR, marketingu, prodejních cest, konverzí, generování potenciálních zákazníků a dalších.

Podcasty trvají od 10 do 45 minut a jsou dostupné na YouTube a v podcastových aplikacích. Bohužel nejsou dostupné na webu.

Komunitní karma

Nejlepší digitální marketingové podcasty k poslechu (12)

Komunitní karmu vedou Erin Jones a Carrie Hill. Jsou velmi dobře informovaní a zdá se, že jsou skutečně nadšení ze sdílení svých znalostí a informování veřejnosti o široké škále marketingových a brandingových témat.

Produkce není tak propracovaná jako některé jiné podcasty, ale informace a rozhovory stojí za poslech. Nejsou to nejčastější podcasty na světě, ale všechny jsou kvalitní.

Podcasty mají délku 20 až 45 minut a jsou k dispozici na Apple Podcasts.

Tento starý marketing

Nejlepší digitální marketingové podcasty k poslechu (13)


Tento starý marketing je digitální marketingový podcast od Content Marketing Institute. Pořádají ho Joe Pulizzi a Robert Rose, oba zkušení marketéři a experti na obsah. Vycházejí spolu dobře a je to vidět v každé epizodě, takže je radost to poslouchat.

Jedná se o propracovanější podcast, který pokrývá tak různorodá témata, jako jsou sociální média, obsahové strategie, předpovědi a pasivní příjem.

Podcasty trvají 30 až 60 minut a jsou dostupné na webových stránkách a ze všech obvyklých zdrojů.

Všichni nenávidí obchodníky

Nejlepší digitální marketingové podcasty k poslechu (14)

Všichni nenávidí obchodníky je neuctivý digitální marketingový podcast pořádaný Louisem Grenierem. Louis má jemný francouzský přízvuk a velmi snadno se poslouchá. Vede rozhovory s hráči z oboru, sdílí novinky, nápady a osobní názory na marketing.

Jak název napovídá, jde o jiný úhel pohledu než jiné podcasty a nabízí efektivní tipy a strategie pro řízení digitálního marketingu ve světě, kde jsou lidé marketingově unavení. Skutečně srozumitelný podcast.

Podcasty trvají 30 až 90 minut a jsou k dispozici na webových stránkách i v jiných zdrojích.

Snadný online marketing

Nejlepší digitální marketingové podcasty k poslechu (15)

Online Marketing Made Easy je digitální marketingový podcast hostovaný Amy Porterfield. Byla tam, založila vlastní firmu, pěstovala ji, uvedla na trh, takže ví, o čem mluví. Toto vychází z podcastu.

Podcasty jsou mixem rozhovorů, diskuzí, informací a pohledů na podnikání, marketing, PR, digitál, sociální média a širokou škálu témat.

Podcasty jsou dlouhé 40 až 90 minut a jsou k dispozici na webových stránkách nebo aplikacích podcastů.

Dnes v digitálním marketingu

Nejlepší digitální marketingové podcasty k poslechu (16)

Today in Digital Marketing je digitální marketingový podcast hostovaný Todem Maffinem. Toto je diskusní podcast s občasným rozhovorem pokrývajícím nejrůznější témata v prostoru digitálního marketingu.

Podcast je široký a zahrnuje vše, co byste mohli chtít vědět o marketingu, nejnovější zprávy, aktuální události, kontroverze a celou řadu marketingových tipů a technik. Vysílání není nejplynulejší, ale poskytuje spoustu informací.

Podcasty trvají od 7 do 60 minut a jsou k dispozici na webových stránkách a aplikacích podcastů.

Marketing O'Clock

Nejlepší digitální marketingové podcasty k poslechu (17)

Marketing O'Clock moderují Greg Finn a Jessica Budde s občasnými hosty a rozhovory. Jde o mix digitálního marketingového podcastu a SEO podcastu, který v každé epizodě pokrývá širokou škálu témat.

Toto je další podcast, který pokrývá mnoho oborových témat. Středem zájmu jsou novinky a aktuální dění, ale pořadem se prolíná také spousta poznatků, rad a tipů. Je toho hodně, co je třeba vzít, ale také se hodně naučit, a proto je to podcast, který byste neměli přehlížet.

Podcasty trvají 20 až 60 minut a jsou dostupné na všech platformách.

CMO podcast

Nejlepší digitální marketingové podcasty k poslechu (18)

Podcast CMO pořádá bývalý CMO společnosti Procter & Gamble Jim Stengel. Tento muž ví, o čem mluví, a zdá se, že si pečlivě vybírá témata a lidi, aby prezentoval zajímavé informace a pohledy na velký byznys.

Spíše jde o přehled toho, jak se velké značky propagují a přistupují k digitálnímu marketingu. Jedná se spíše o přehledový podcast než o praktické rady, ale i tak je velmi zajímavý.

Podcasty jsou asi hodinu dlouhé, ale reklama a vlastní propagace z toho zabírají pořádnou porci.

Hackněte podnikatele

Nejlepší digitální marketingové podcasty k poslechu (19)

Hack the Entrepreneur je digitální marketingový podcast hostovaný Jonem Nastorem. Je to mix zpráv, recenzí, rozhovorů a názorů, které mohou být velmi zajímavé na poslech. Jon hostí vysoce postavené hosty, včetně Setha Godina. Dokáže také klást inteligentní a bystré otázky, díky čemuž stojí tento podcast za poslech.

Témata se obecně zaměřují na to, jak se úspěšní lidé dostali tam, kde jsou, jak překonali výzvy, jak prodávali a prodávali své produkty. Je to skvělý způsob, jak zjistit, jak úspěšní lidé začínali.

Podcasty mohou trvat až hodinu a jsou k dispozici na webových stránkách a aplikacích podcastů.

Marketingový podcast Kalicube

Nejlepší digitální marketingové podcasty k poslechu (20)

Kalicube Marketing Podcast je digitální marketingový podcast pořádaný Jasonem Barnardem. Formátem jsou především rozhovory, které pokrývají nejrůznější témata související s marketingem, od kulturních rozdílů po techniky SEO.

Je tu něco pro každý vkus. Moderátor je velmi klidný, ale ve svých popisech je nadšený a jasný. Otázky mohou být inteligentní a bystré a často v hostech vyvedou to nejlepší.

Podcasty trvají 40–45 minut a jsou dostupné na webu a ve vašich oblíbených podcastových aplikacích.

Podcast pro placené vyhledávání

Nejlepší digitální marketingové podcasty k poslechu (21)

Podcast pro placené vyhledávání je SEO podcast pořádaný Chrisem Schaefferem a Jasonem Rothmanem. Pokrývá další prvky, ale většina témat se točí kolem SEO.

Tyto podcasty jsou skvělé pro zkoumání nových technik, nových aktualizací vyhledávačů, zkoumání metodologií a obecně prozkoumávání často spletitého světa vyhledávačů. Pokud jste specialista na SEO nebo se chcete o tomto tématu dozvědět více, toto je místo, kam jít.

Podcasty mají délku 30 až 60 minut a jsou k dispozici na webových stránkách a aplikacích podcastů.

Chytrý podcast s pasivním příjmem

Nejlepší digitální marketingové podcasty k poslechu (22)

Smart Passive Income Podcast je digitální marketingový podcast hostovaný Patem Flynnem. Je blogger a marketér, který se specializuje na pasivní příjem a monetizaci webových stránek. Poskytuje jasný a stručný přehled toho, co můžete udělat, abyste toho dosáhli.

Podcasty jsou směsí diskuzí, rozhovorů, praktických tipů a nápadů, které nabízejí jedinečný pohled na marketing a propagaci webových stránek.

Podcasty jsou obvykle dlouhé 30 až 40 minut a jsou dostupné na webových stránkách a na obvyklých místech.

HBR IdeaCast

Nejlepší digitální marketingové podcasty k poslechu (23)

HBR IdeaCast je podcast z Harvard Business Review. Jsou to skutečně užitečné podcasty, a přestože některá témata a prezentace jsou trochu suché, někteří hosté to vynahrazují.

Mezi hosty patří akademici, profesoři, obchodní vůdci jako Bill Gates a typ hostů mimo dosah mnoha malých organizací. Přestože se podcasty někdy obtížně poslouchají, kvalita pokrytí a informací, které obsahují, stojí za to.

Podcasty trvají v průměru 20 až 35 minut a jsou přístupné z webu.

Podnikatelé v plamenech

Nejlepší digitální marketingové podcasty k poslechu (24)

Entrepreneurs on Fire je podcast od Johna Lee Dumase. Nenechte se odradit webem a jeho propagovanými názvy, podcasty jsou ve skutečnosti velmi dobré.

Témata zahrnují startupy, podnikání, marketing, propagaci, vedení firmy a mnoho dalšího. Nezahrnují pouze marketing, ale mnohem širší škálu témat a vždy udržují věci čerstvé.

Podcasty trvají 20 až 30 minut a jsou dostupné na webových stránkách.

Okraje webu

Nejlepší digitální marketingové podcasty k poslechu (25)

Edge of the Web je digitální marketing a SEO podcast hostovaný Erin Sparks a dalšími. Je to skutečný mix tradičního marketingu, SEO a obecné propagace podnikání a funguje dobře.

Tyto hodinové podcasty obsahují směs diskusí, zpráv, názorů, rozhovorů a pohledů, díky čemuž jsou velmi informativní. Hosté pokrývají širokou škálu témat, což zvyšuje zajímavost.

Podcasty jsou obvykle dlouhé 60 minut a jsou dostupné na webových stránkách nebo prostřednictvím obvyklých aplikací pro podcasty.

Startupy pro nás ostatní

Nejlepší digitální marketingové podcasty k poslechu (26)

Startups For the Rest of Us je přístupný podcast, který hostují Mike Taber a Rob Walling. Ačkoli se primárně zaměřuje na marketing a propagaci, tito dva jsou podnikatelé v oblasti softwaru, takže je pokryto také mnoho obchodních témat.

Jde o mix diskuzí, příběhů, rozhovorů, informací a názorů na to, jak podniky fungují, jak je propagovat, a konkrétních tipů, jak propagovat s využitím zkušeností získaných od jiných společností.

Podcasty mají délku 20 až 30 minut a jsou k dispozici na webových stránkách, iTunes, Spotify a Stitcher.

Marketing lepicí pásky

Nejlepší digitální marketingové podcasty k poslechu (27)

Duct Tape Marketing je více zaměřený digitální marketingový podcast, jehož hostitelem je John Jantsch. Je to zkušený obchodník s mnohaletými zkušenostmi a několika knihami na svém kontě.

Podcasty jsou především rozhovory s akademiky, odborníky, dalšími autory, marketéry a promotéry. Probíraná témata pokrývají širokou škálu témat, od technologie až po cestu zákazníka, a nabízejí mnoho pohledů do oblastí odvětví, do kterých se obvykle nedostaneme.

Podcasty trvají 20 až 30 minut a jsou dostupné na Google Podcasts.

Podcasty Indie Hackers

Nejlepší digitální marketingové podcasty k poslechu (28)

The Indie Hackers Podcast je obchodní podcast pořádaný Courtlandem Allenem. Tento podcast není jen o marketingu, ale spíše o lidech, kteří se zbaví svých 9-5 zaměstnání, aby mohli začít podnikat, spouštět aplikace nebo hry a obecně jít sami.

Probíraná témata jsou rozsáhlá, ale zaměřují se na vývojáře, kteří přestanou pracovat pro velkou společnost a rozjedou vlastní projekt. Rozhovory poskytují vhled do zakládání a rozvíjení podnikání s několika marketingovými tipy.

Podcasty trvají v průměru 60 minut a jsou dostupné na webových stránkách a na podcastových platformách.

Podcast Vliv elektronického obchodu

Nejlepší digitální marketingové podcasty k poslechu (29)

Ecommerce Influence je digitální marketingový podcast vytvořený Austem Braunerem a Andrewem Foxwellem. Zaměřuje se na SEO a marketing obsahu a pokrývá širokou škálu témat v těchto oblastech.

Podcasty jsou směsí diskuzí, postřehů, rozhovorů a konverzací o všem obsahu, o tom, jak obsah podporuje zapojení, technik SEO a příběhů o tom, jak podniky prosperují, využívají obsah k podpoře růstu.

Podcasty mají délku 30 až 45 minut a jsou k dispozici na Stitcher.

Search Engine Journal

Nejlepší digitální marketingové podcasty k poslechu (30)

Search Engine Journal je SEO podcast hostovaný Lorenem Bakerem, zakladatelem SEJ. Toto je velmi zajímavý podcast pro každého, kdo se chce dozvědět o vyhledávání, optimalizaci, algoritmech Google, častých změnách a o tom, jak se firmy vyrovnávají s neustále se měnícím prostředím SEO.

Podcasty jsou směsí zpráv, analýz, diskuzí a mistrovských kurzů o SEO a souvisejících tématech. Rozmanitost hostů pokrývá všechny aspekty podnikání a poskytuje skvělou příležitost rozšířit své znalosti SEO.

Podcasty trvají 30 až 60 minut a jsou dostupné na webových stránkách a na hlavních podcastových platformách.

Podcast Hustle And Flowchart

Nejlepší digitální marketingové podcasty k poslechu (31)

Podcast Hustle And Flowchart moderují Joe Fier a Matt Wolfe. Jejich specializací je budování publika a zvyšování návštěvnosti pomocí SEO, obsahu a každého triku v knize.

Podcasty jsou obvykle založeny na rozhovorech nebo příběhu a zahrnují zprávy, diskuze, panely a obecné diskuse o tom, jak mohou podniky přilákat návštěvnost a jak využít obsah a techniky SEO k růstu.

Podcasty trvají 20 až 60 minut a jsou dostupné na webových stránkách a na vašich oblíbených podcastových platformách.

Marketingová lopatka SEMrush Podcast

Nejlepší digitální marketingové podcasty k poslechu (32)

Marketing Scoop Podcast je podcast SEMRush pořádaný Laurou Morelli. Jedná se o rozsáhlý SEO podcast, který pokrývá všechny aspekty SEO, placené reklamy, marketing na sociálních sítích, témata související s Googlem a mnoho dalšího.

Pořady jsou směsí zpráv, analýz, rad, technik, rozhovorů, příběhů a nápadů týkajících se SEO a toho, jak je můžete využít k růstu svého podnikání. Zjišťujeme také, jak úspěšné společnosti využily výzkum k růstu.

Podcasty trvají 20 až 30 minut a jsou přístupné z webových stránek a obvyklých platforem podcastů.

Začínáme s Marketing Scoop Podcast

Digitální marketingové podcasty

Pokud pracujete v digitálním marketingu nebo SEO nebo se o tato témata zajímáte, tyto podcasty vám poskytnou fascinující pohled na to, jak funguje širší odvětví.

Dozvíte se nové věci, uvidíte průmysl z jiné perspektivy, poznáte nové lidi a nahlédnete do nitra toho, jak velké značky podnikají a jak můžete některé jejich nápady využít ve svůj prospěch.

Doufáme, že vám tyto podcasty přinesou tolik jako nám! Pokud navíc provozujete podcast jakéhokoli druhu, zvažte vytvoření webové stránky. Nastínili jsme pět důvodů, proč váš podcast potřebuje web.

Posloucháte některý z těchto digitálních marketingových podcastů? Máte nějaké další návrhy? Dejte nám vědět níže!

Související články

  • Jak vytvořit úžasný web s předplatným během několika minut (není vyžadováno žádné kódování)
  • 16 SEO technik pro zvýšení organické návštěvnosti + hodnocení
  • Výzkum klíčových slov pro SEO: Co to je a jak na to
  • Co je plugin WordPress: Průvodce pro začátečníky
  • Jak vytvářet a spravovat role ve WordPressu
  • Jak exportovat/importovat navigační nabídky ve WordPressu (průvodce krok za krokem)
  • Jak najít název příspěvku nebo stránky ve WordPressu
  • Jak načíst aktuální URL ve WordPressu (PHP Snippets)
Nejlepší digitální marketingové podcasty k poslechu (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kelle Weber

Last Updated:

Views: 6048

Rating: 4.2 / 5 (73 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kelle Weber

Birthday: 2000-08-05

Address: 6796 Juan Square, Markfort, MN 58988

Phone: +8215934114615

Job: Hospitality Director

Hobby: tabletop games, Foreign language learning, Leather crafting, Horseback riding, Swimming, Knapping, Handball

Introduction: My name is Kelle Weber, I am a magnificent, enchanting, fair, joyous, light, determined, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.